1 koodia

Allergiakauppa alennuskoodi

Allergiakauppa -verkkokauppa palvelee osoitteessa allergiakauppa.fi. Tämä nettikauppa myy tuotteet niin allergikolle kuin allergikon kotiin. Allergiakauppa alennuskoodi oikeuttaa alhaisempiin hintoihin ja erityisiin etuihin. Tilaa korkealaatuiset tuotteet ja helpota allergiaoireita!

Allergiakauppa myy pesu- ja puhdistusaineet allergikoille ja astmaatikoille. Valikoimaan kuuluvat myös mm. imurit, ilmastointilaitteet ja ilmanpuhdistimet. Allergiakauppa alennus on siis järkevää käyttää jos astma tai allergia vaivaa!

Allergiakaupasta tilattujen tuotteiden toimitusaika on yleensä korkeintaan neljä postipäivää. Toimituskulut vaihtelevat alkaen 4,90 eurosta. Nettikauppa hyväksyy maksutapana verkkomaksun eli maksat joko kortilla tai verkkopankkitunnuksia käyttämällä. Avaamattoman tuotteet palautus on mahdollista kaksi viikkoa tuotteen vastaanottamisesta. allergiakauppa.fi »Katso tuoreimmat allergiakauppa.fi alennukset tästä >>

Epävarmemmat alennuskoodit

0% toimivuus
alennuskoodi: alerea
Klikkaamalla kopioit koodin

Huomio! Allergiakauppa -tilaus hintaan -10%! Tämä Allergiakauppa alennuskoodi hyödynnettävä helmikuun 2012 loppuun mennessä.

Toimiko tämä alennuskoodi?

Lisää alennuskoodi

Löysitkö Allergiakauppa alennuskoodin, jota sivulla ei vielä ole?
Jaa tarjouskoodi myös muille:


Voisit myös pitää näistä

Jaa ja seuraa meitä