0 koodia

Bauhaus alennuskoodi

Bauhaus on suosittu rautakauppa netissä, josta löytyvät laadukkaat tuotteet remonttiin, sisustukseen, pihalle ja vapaa-aikaan. Jos etsit rakennustarvikkeita tai esimerkiksi uutta kiuasta, on Bauhaus -verkkokauppa oiva valinta. Katso Bauhaus alennuskoodi ja säästä.

Tarvitsetko työkaluja, tapettia, moottorisahaa, pihakeinua, laastia tai vaikkapa pelastusliivejä? Tämä kaikki ja paljon muuta löytyy Bauhaus-nettikaupan erittäin suuresta valikoimasta. Laajan tuotevalikoiman lisäksi Bauhaus tarjoaa asiakkailleen kelvollisen kattauksen erilaisia lisäpalveluja. Suunnittelu- ja asennuspalvelu, levynleikkaus ja koneiden vuokraus ovat hyviä esimerkkejä palveluista, jotka helpottavat ostosten tekoa ja säästävät asiakkaalta selvää rahaa.

Maksutapoina Bauhausissa toimivat verkkopankki, maksukortit, lasku ja osamaksu. Tilausten toimituskulut vaihtelevat 2,90 ja 299 euron välillä ja toimitukset tapahtuvat 2-8 arkipäivän aikana. Tilauksen saat itsellesi kotiovelle tai vaihtoehtoisesti kirjeellä, MyPackilla tai SmartPostilla. bauhaus.fi »Katso tuoreimmat bauhaus.fi alennukset tästä >>

Lisää alennuskoodi

Löysitkö Bauhaus alennuskoodin, jota sivulla ei vielä ole?
Jaa tarjouskoodi myös muille:


Jaa ja seuraa meitä