1 koodia

Budget Sport alennuskoodi

Budget Sport -verkkokauppa eli budgetsport.fi tarjoaa laajan valikoiman edullisen hintaisia laadukkaita urheilu- ja vapaa-ajan varusteita ja vaatteita. Katso Budget Sport alennuskoodi.

Nettikaupan valikoimasta lötyy niin erilaiset urheiluvälineet kuten pyörät, golf-välineet, urheiluvälineet talviurheiluun, juoksuun, retkeilyyn, kalastukseen ja moneen muuhun. Lisäksi valikoimassa on paljon urheilu- ja vapaa-ajan vaatteita ja asusteita.

Toimitusvaihtoehtoja on kolme: Itella Express Business Day eli toimitus työpaikalle tai kotiin arkisin klo 14 mennessä (alk. 9,90e), Itella Economy eli nouto postista (alk. 6,90e) ja Itella Express Flex eli Postin kotiinkuljetus (alk. 19,90e). Kannattaa huomioida, että joillakin isokokoisimmilla tuotteilla voi olla pakollinen kuljetus postitoimipaikkaan tai Postin kotiinkuljetus, koska paketti on iso. Budgetsport.fi -verkkokaupan tuotteilla on normaali 14 vuorokauden palautusoikeus. Maksuvaihtoehtoina käyvät verkkopankkimaksut, luottokortit sekä Klarna lasku. budgetsport.fi »Katso tuoreimmat budgetsport.fi alennukset tästä >>

Epävarmemmat alennuskoodit

0% toimivuus
alennuskoodi: PD7G8SUB
Klikkaamalla kopioit koodin

Tämä Budget Sport -alennuskoodi oikeuttaa ilmaisiin toimituskuluihin (arvo 6,90 euroa). Alekoodi voimassa 28.2.2012 saakka.

Toimiko tämä alennuskoodi?

Lisää alennuskoodi

Löysitkö Budget Sport alennuskoodin, jota sivulla ei vielä ole?
Jaa tarjouskoodi myös muille:


Voisit myös pitää näistä

Jaa ja seuraa meitä