2 koodia

Budopunkt alennuskoodi

Budopunkt on verkkokauppa, joka on erikoistunut kamppailu- ja taistelulajeihin. Budopunkt.fi -verkkokaupasta tilaat helposti tarvitsemasi varusteet ja välineet, sekä oikeanlaiset urheiluvaatteet. Budopunktin tuotteet käsittävät mm. nyrkkeilyn, potkunyrkkeilyn, judon, karaten ja taekwondon. Katso Budopunkt alennuskoodi.

Budopunkt-verkkokaupan valikoima käsittää kokonaisvaltaisesti kaiken, mitä harjoitteluun tarvitset. Löydät sieltä kimonot, urheilutopit- ja sortsit, nyrkkeilyhanskat ja erilaiset jalkineet. Välineissä ovat mm. erilaiset aseet ja matot, sekä hyppynarut, painot, leuanvetotangot ja paljon muuta myös peruskuntoilua ja voimaharjoittelua varten.

Katso Budopunktin viikon tuotteet ja tarjoukset ja voit tehdä hyviä löytöjä. Budopunkt tarjoaa 14 vuorokauden palautusoikeuden ja maksaa palautuksen, jos palautat tuotteen tyytymättömyyden vuoksi. Katso Budopunkt alennuskoodi. budopunkt.fi »Katso tuoreimmat budopunkt.fi alennukset tästä >>

Voimassaolevat Budopunkt alennuskoodit

UUSI
alennuskoodi: 10OFFAS
Klikkaamalla kopioit koodin

Alennuskoodilla saat 10 % alennuksen Tenacityn tuotteista Käytä koodi 30.11.-0001 mennessä.

Toimiko tämä alennuskoodi?

UUSI
alennuskoodi: 10OFF
Klikkaamalla kopioit koodin

Alennuskoodilla 10OFF saat -10% alennusta mistä tahansa verkkokaupan tuotteesta (www.Budopunkt.fi). Alennuskoodi on voimassa 31.12.2014 asti.

Toimiko tämä alennuskoodi?

Lisää alennuskoodi

Löysitkö Budopunkt alennuskoodin, jota sivulla ei vielä ole?
Jaa tarjouskoodi myös muille:


Voisit myös pitää näistä

Jaa ja seuraa meitä