0 koodia

Chaya alennuskoodi

Chaya on teekauppa verkossa. Verkkokauppa chaya.fi myy monipuolisesti erilaisia teelaatuja ja niiden lisäksi kaikki tarpeellisimmat teetarvikkeet teehetkiä varten. Kaikki teen ystävät löytävät varmasti suosikkiteelaatunsa verkkokaupan kattavasta valikoimasta. Katso Chaya alennuskoodi.

Chayan valikoimasta löytyvät erilaiset vihreät, mustat ja valkoiset teet, sekä keltainen tee, matcha-tee ja rooibos-teelaadut. Lisäksi voit ostaa helposti erilaiset luomuteet ja maustetut teet, joista löytyy monta mielenkiintoista makuvaihtoehtoa. Myös yrttihaudukkeet ja teekukat ovat saatavilla verkkokaupasta.

Teetarvikkeet kuuluvat myös Chayan valikoimiin. Osta erilaiset haudutustarvikkeet, tarjoiluastiat ja astiat teen säilömiseen. Erikoisuutena valikoimassa on Zero Japan -teekannu, joka on japanilaista huippudesignia ja sopii kaikkien teelaatujen hauduttamiseen, sekä on helppo ja siisti teekannu.

Chaya tarjoaa ilmaisen toimituksen kaikkiin yli 25 euron suuruisen summan ylittäviin tilauskiin. Voit palauttaa tuotteet verkkokauppaan 14 vuorokauden kuluessa. Tarkista Chaya alennuskoodi, kun teet ostoksia. chaya.fi »Katso tuoreimmat chaya.fi alennukset tästä >>

Lisää alennuskoodi

Löysitkö Chaya alennuskoodin, jota sivulla ei vielä ole?
Jaa tarjouskoodi myös muille:


Voisit myös pitää näistä

Jaa ja seuraa meitä