0 koodia

Confetti alennuskoodi

Confetti on kotileipureiden oma verkkokauppa. Confetti.fi myy erilaisia leipomistarvikkeita, astioita ja paljon muuta. Confetti on erityisesti keskittynyt erilaisiin juhliin ja juhlien vaatimiin kattauksiin ja herkkuihin. Confetista löydät kaiken, mitä leipomusten tekemiseen ja tarjoiluun tarvitset. Katso Confetti alennuskoodi.

Verkkokaupan valikoimasta löydät erilaiset kakku- ja muffinsivuoat, joiden avulla taiot toinen toistaan kauniimpia ja suussasulavampia leivoksia. Verkkokauppa tarjoaa myös jäätelömuotit ja kaikki makeis- ja konvehtitarvikkeet, joten nyt makeisten tekeminen kotona on helpompaa kuin koskaan. Myös perinteiset piparimuotit löydät Confetilta. Muottien ja vuokien lisäksi tarjolla on työvälineitä, eli kaulimet, pursottimet, leikkurit ja muut.

Confetti on mukanasi leipomisen alusta loppuun eli tarjolla on myös paljon apuja kakkujen ja muiden leipomusten koristeluun. Löydät koristeet, koristelumuotit ja elintarvikevärit, joilla teet juuri sen värisiä herkkuja kuin itse haluat. Juhlatuotteista löytyy paljon tuotteita kattaukseen, sekä paljon tavaraa eri kausijuhliin, kuten jouluun ja pääsiäiseen. Osta myös erilaiset suussasulavat juhlaherkut. Hääjuhliin Confetilla on ihan oma tuoteryhmänsä, josta löytyy paljon kaikkea ihanaa elämän tärkeimpään päivään, kuten tarvikkeet hääkakkua ja sen koristelua varten.

Confetilla on edulliset, kaikkiin tilauksiin samat toimituskulut. Tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Tarkista myös Confetti alennuskoodi, kun teet ostoksia. confetti.fi »Katso tuoreimmat confetti.fi alennukset tästä >>

Lisää alennuskoodi

Löysitkö Confetti alennuskoodin, jota sivulla ei vielä ole?
Jaa tarjouskoodi myös muille:


Voisit myös pitää näistä

Jaa ja seuraa meitä