1 koodia

Decanter alennuskoodi

Decanter on keittiötarvikkeita ja astioita myyvä verkkokauppa. Decanter.fi tarjoaa laajan valikoiman erilaisia hyödyllisiä välineitä leivontaan ja ruoanlaittoon, sekä paljon erilaisia astioita, enimmäkseen erityyppisiä laseja. Ertiyisesti verkkokauppa on keskittynyt viiniin ja viinin nauttimiseen tarvittaviin oheistuotteisiin.

Valikoimasta löytyvät kivat Spiegelau-olutlasit ja Riedel-viinilasit, joista kelpaa tarjoilla juomat vieraille. Viinin tarjoiluun voit tilata myös erilaiset tyylikkäät karahvit ja säilytykseen toinen toistaan upeammat viinikaapit. Viinitarvikkeista löytyvät lämpömittarit, kaatonokat, shakerit ja paljon muuta hyödyllistä.

Viinitarvikkeiden lisäksi verkkokaupasta saa paljon välineitä ruoanlaittoon ja leivontaan. Tarjolla on välineet suurista kattiloista ja pannuista erilaisiin pientarvikkeisiin, kuten keittiöveitsiin ja kakkulapioihin. Decanterista voit ostaa myös erilaisia herkkuja ja mausteita, kuten teetä, kaakaota ja suklaata.

Decanter tarjoaa ilmaisen toimituksen kaikkiin yli 60 euron suuruisiin tilauksiin. Katso kaikki Decanterin alennetut tuotteet ja tee uskomattomia löytäjä. Tarkista myös Decanter alennuskoodi. decanter.fi »Katso tuoreimmat decanter.fi alennukset tästä >>

Voimassaolevat Decanter alennuskoodit

UUSI
alennuskoodi: Finnair Plus
Klikkaamalla kopioit koodin

Decanter alennuskoodilla 20% alennusta Finnair Plus -jäsenille. Voimassa 30.11.-0001 saakka.

Toimiko tämä alennuskoodi?

Lisää alennuskoodi

Löysitkö Decanter alennuskoodin, jota sivulla ei vielä ole?
Jaa tarjouskoodi myös muille:


Voisit myös pitää näistä

Jaa ja seuraa meitä