0 koodia

Easy Extensions alennuskoodi

Easy Extensions myy hiustenpidennyksiä. Hiustenpidennykset easyextensions.fi -verkkokaupassa ovat helppokäyttöisiä siimapidennyksiä, jotka on tehty synteettisestä hiuskuidusta muistuttaen siten aivan omaa hiusta. Hisutenpidennykset on helppo laittaa itse nopeasti, eivätkä ne vahingoita hiuksia lainkaan. Katso Easy Extensions alennuskoodi.

Hiustenpidennyksiä on saatavilla vaaleisiin, tummiin ja ruskeisiin hiuksiin. Jokaisessa kategoriassa on useita eri valittavia sävyjä, jotta mahdollisimman moni löytäisi omiin hiuksiinsa sopivan sävyn. Lisäksi pidennyksiä on valittavana kolmen tyyppisinä: täysin suorana, hieman aaltoilevana ja kunnolla aaltoilevana.

Verkkokaupasta voi pidennysten lisäksi tilata erilaisia hiuslisäkkeitä, joiden avulla on helppo tehdä erilaisia kampauksia ja piristää omien hiusten ilmettä hieman. Verkkokaupasta löydät myös runsaasti ohjeita pidennysten laittamiseen ja hoitamiseen.

Easy Extesionin kaikki tilaukset toimitetaan ilman toimituskuluja. Jos paketin haluaa suoraan kotiin, se toimitetaan ovelle lisämaksusta. Kaikilla tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Katso myös Easy Extensions alennuskoodi. easyextensions.fi »Katso tuoreimmat easyextensions.fi alennukset tästä >>

Lisää alennuskoodi

Löysitkö Easy Extensions alennuskoodin, jota sivulla ei vielä ole?
Jaa tarjouskoodi myös muille:


Voisit myös pitää näistä

Jaa ja seuraa meitä