0 koodia

Fitlab alennuskoodi

Fitlab on uudenlainen online-treenipalvelu. Osoitteessa Fitlab.fi voit rekisteröityä ilmaiseksi ja saada käyttöösi laadukkaat työkalut kuntoilua ja terveellistä elämää varten. Plus-jäsenyydellä palveluiden määrä kasvaa pientä kuukausimaksua vastaan. Fitlab sopii jokaiselle, jolla on jokin tavoite, oli kyse sitten painonpudotuksesta, kilpaurheilusta tai muusta aktiiviliikkumisesta. Katso Fitlab alennuskoodi.

Fitlabin ilmaiseen jäsenyyteen kuuluvat treenikalenteri, ravintolaskurit ja 103 erilaista treenivideota. Fitlab Plus jäsenyydellä videoiden määrä kasvaa 197 videoon ja mukaan tulevat myös ravintolaskuri, ateriakalenteri ja alennukset. Fitlabin lajeja ovat mm. kahvakuula, jooga, painonnosto ja kehonhuolto. Voit myös ostaa erilaisia ammattilaisten suunnittelemia treenipaketteja, jotka sisältävät kaiken, mitä onnistumiseen tarvitset.

Voit liittyä Fitlabiin ilmaiseksi ja kokeilla sitä ensin. Kun huomaat sen toimivan, voit helposti päivittää jäsenyyteni plus-tasoon. Katso myös Fitlabin verkkokauppa, josta saat ostettua videoiden mukaiset treenivälineet tarvittaessa. Katso Fitlab alennuskoodi. fitlab.fi »Katso tuoreimmat fitlab.fi alennukset tästä >>

Lisää alennuskoodi

Löysitkö Fitlab alennuskoodin, jota sivulla ei vielä ole?
Jaa tarjouskoodi myös muille:


Voisit myös pitää näistä

Jaa ja seuraa meitä