0 koodia

Helmeily alennuskoodi

Helmeily myy erilaisia helmiä ja muita korujen tekemiseen tarvittavia tarvikkeita. Helmeily.fi tarjoaa runsaan valikoiman erilaisia helmiä innokkailla koruharrastajille. Verkkokaupasta löytyy helmien lisäksi myös esimerkiksi erilaisia naruja ja ketjuja, sekä kauniita riipuksia koruihin laitettavaksi. Katso Helmeily alennuskoodi.

Verkkokaupan valikoimasta löytyy niin paljon helmiä, että ainoaksi ongelmaksi voi muodostua valinnanvaikeus. Tarjolla ovat mm. lasihelmet, akryylihelmet, erilaiset isoreikäiset helmet, kuten posliinihelmet, kivihelmet, metallihelmet, makeanvedenhelmet, simpukankuorihelmet, koruhartsihelmet ja keramiikkahelmet. Helmiä on saatavilla upeissa väreissä ja ne ovat toinen toistaan kauniimpia ja inspiroivat taatusti ketä tahansa nätteihin koruihin.

Tarvikkeista löytyvät mm. piikit, renkaat, satiini- ja nahkanarut, sormuspohjat, korulukot ja vaijerit. Mitä et Helmeilystä löydä, sitä et tarvitse. Lisäksi tarjolla on erilaisia korvakorutuotteita, kuten koukkuja ja ketjuja.

Kaikkiin yli 20 euron suuruisiin tilauksiin on saatavilla ilmainen toimitus. Tuotteilla on myös 14 vuorokauden palautusoikeus. Muista katsoa Helmeily alennuskoodi. helmeily.fi »Katso tuoreimmat helmeily.fi alennukset tästä >>

Lisää alennuskoodi

Löysitkö Helmeily alennuskoodin, jota sivulla ei vielä ole?
Jaa tarjouskoodi myös muille:


Voisit myös pitää näistä

Jaa ja seuraa meitä