0 koodia

Hööks alennuskoodi

Hööks on hevosurheiluun ja hevosharrastukseen erikoistunut verkkokauppa. Hooks.fi osoitteesta löydät kaiken, mitä ratsastajana tai hevosenhoitajana tarvitset, niin itsellesi, hevosellesi kuin tallin ja pihankin ylläpitoon. Hööks-verkkokaupan kattava valikoima ei missään kohtaa jätä sinua tai hevostasi pulaan. Katso Hööks alennuskoodi.

Hööks-verkkokaupan ratsastaja-osiosta löydät kaikki tarvittavat varusteet kypäröistä asianmukaisiin vaatteisiin ja muihin tarvikkeisiin. Laajan kokovalikoiman ansiosta vaatteita löytyy hyvin kaikenikäisille ratsastajille. Hevoset-osiosta puolestaan löytyvät mm. suitset, satulat, harjat, riimut ja paljon muuta. Talli- ja tarhatarvikkeissa ovat mm. erilaiset ämpärit ja ruokakupit, heinäpussit ja heinäverkot, sekä erilaisia tarvikkeita talliin ja aitauksiin. Myös tallikoiralle on Hööks-nettikaupassa oma osastonsa, josta löydät kaikenlaisia tuotteita koiralle ja koiran hoitoon.

Hööks-verkkokauppa tarjoaa ilmaisen toimituksen kaikille yli 300 euron suuruisille tilauksille. Saat ilmaisen toimituksen siinäkin tapauksessa, jos noudat tuotteet lähimmästä Hööks myymälästäsi: Hööks Espoo, Hööks Kuopio, Hööks Vantaa, Hööks Ylöjärvi tai Hööks Raisio. Kaikilla verkkokaupan tuotteilla on 60 päivän palautusoikeus. Katso myös Hööks alennuskoodi, kun teet ostoksia. hooks.fi »Katso tuoreimmat hooks.fi alennukset tästä >>

Lisää alennuskoodi

Löysitkö Hööks alennuskoodin, jota sivulla ei vielä ole?
Jaa tarjouskoodi myös muille:


Voisit myös pitää näistä

Jaa ja seuraa meitä