1 koodia

Ikaalisten Matkatoimisto alennuskoodi

Ikaalisten matkatoimisto on kotimainen matkanjärjestäjä, joka järjestää erityisesti erilaisia risteilyjä ja kaupunkilomamatkoja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Ikaalistenmatkatoimisto.fi tarjoaa runsaasti erilaisia matkavaihtoehtoja koko perheelle, ryhmille ja kahdelle hengelle. Katso Ikaalisten Matkatoimisto alennuskoodi.

Risteilyvalikoimasta löytyvät mm. risteilyt Tukholmaan ja Tallinnaan eri pituisina. Lisäksi saatavilla on päivä Pierarissa -risteily ja kiertoristeily Tukholma-Riika. Matkatoimisto järjestää kylpylälomat ja kaupunkilomat kohteisiin Pärnu ja Tallinna, sekä Tarto, Saarenmaa, Tukholma ja Pietari. Perhelomat suuntaavat mm- Kööpenhamiinan Legolandiin ja Pohjoismaiden suurimpaan eläinpuistoon Kolmårdeniin.

Ikaalisten matkatoimistolta saa jatkuvasti edullisia matkatarjouksia kaikkiin matkavaihtoehtoihin. Voit halutessasi lähteä risteilylle myös omalla autolla ja laajentaa matkaasi esimerkiksi keskemmälle Eurooppaan. Katso Ikaalisten Matkatoimisto alennuskoodi. ikaalistenmatkatoimisto.fi »Katso tuoreimmat ikaalistenmatkatoimisto.fi alennukset tästä >>

Voimassaolevat Ikaalisten Matkatoimisto alennuskoodit

UUSI
alennuskoodi: KATSO TARJOUS
Klikkaamalla kopioit koodin

Ikaalisten Matkatoimisto tarjoaa hotellimatkan Tallinnaan alkaen 39€/hlö. Hintaan sisältyy edestakaiset laivamatkat ja 1 yö Tallinnassa valitussa hotellissa aamiaisen kera. Voimassa 29.2.2016 saakka.

Toimiko tämä alennuskoodi?

Lisää alennuskoodi

Löysitkö Ikaalisten Matkatoimisto alennuskoodin, jota sivulla ei vielä ole?
Jaa tarjouskoodi myös muille:


Voisit myös pitää näistä

Jaa ja seuraa meitä