3 koodia

Ikea alennuskoodi

Ikea on ruotsalainen, monen suosima huonekaluliike. Nettikauppa on oiva vaihtoehto esimerkiksi silloin kun tavaratalo on kaukana kotoa. Ikea.fi palvelee mukavuudenhaluista asiakasta!

Osta ajanmukaiset ja edulliset huonekalut kotiisi! Ikea alennuskoodi pudottaa loppusumman alhaalle. Tilaa mm. sohvat, hyllyt, ruokailuryhmät ja lastenhuoneen kalusteet halvalla!

Ikea alennus kannattaa ehdottomasti hyödyntää. Toimituskulut ovat riippuvaisia tilauksen koosta (alk. 14,95 e). Toimitusaika vaihtelee tilauskohtaisesti. Tilaus maksetaan joko kortilla tai verkkopankkitunnuksia hyödyntämällä. Myös Ikea -laina on tarjolla. Mahdollinen palautus tulee aina tehdä 2vkon sisällä. ikea.fi »Katso tuoreimmat ikea.fi alennukset tästä >>

Epävarmemmat alennuskoodit

33% toimivuus
alennuskoodi: AMEX
Klikkaamalla kopioit koodin

Ikea alennuskoodilla saat 10% alennuksen yli 100€ tilauksesta, jos maksat American Express kortilla. Koodia voi käyttää 20.11.2014 saakka.

Toimiko tämä alennuskoodi?

0% toimivuus
alennuskoodi: KATSO ALENNUS
Klikkaamalla kopioit koodin

Tilaa 4, saat 1 ilmaiseksi! Ikea alennus koskee keittiötuotteita. Tarjous voimassa 05.03.2013 saakka.

Toimiko tämä alennuskoodi?

0% toimivuus
alennuskoodi: KATSO TARJOUS
Klikkaamalla kopioit koodin

Tsekkaa kuukausittain vaihtuvat tarjoustuotteet ja -hinnat! Helmikuussa 2013 Ikea alennus koskee mm. lampaantaljoja ja baarituoleja. Käy ostamassa!

Toimiko tämä alennuskoodi?

Lisää alennuskoodi

Löysitkö Ikea alennuskoodin, jota sivulla ei vielä ole?
Jaa tarjouskoodi myös muille:


Voisit myös pitää näistä

Jaa ja seuraa meitä