1 koodia

Inttistore alennuskoodi

Inttistore on Maanpuolustusyhtiön verkkokauppa. Inttistore.fi myy armeijavarusteita, retkivarusteita ja turvavarusteita. Kaikki tuotteet ovat laadukkaita ja sopivat hyvin esimerkiksi retkeilyyn, ulkoharrastuksiin ja eränkäyntiin. Katso Inttistore alennuskoodi.

Valikoimasta löytyvät armeijavaatteet, kuten maastopuvut, takit, paidat, housut, shortsit ja sadevaatteet, sekä asusteet, eli päähineet, huivit, käsineet, sukat ja vyöt. Valikoimassa on myös varsikengät ja saappaat. Erä- ja turvavaatteista löytyvät samaan tapaan asianmukaiset vaatteet. Turvavarusteita löytyvät myös mm. suojaliivit ja suojalasit, sekä pamput, sumutteet ja käsiraudat.

Inttistoresta löydät kokonaisvaltaisen varustuksen eräolosuhteisiin, eli löydät kaiken tarvittavan myös yöpymiseen, ruoanlaittoon ja tavaroiden kantamiseen. Saatavilla ovat tulentekovälineet, sekä puukot ja veiset. Inttistore myy myös erilaisia lahjatuotteita, kuten leijonatuotteita ja järjestötuotteita.

Inttistoren tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Muista katsoa Inttistore alennuskoodi, kun ostat verkkokaupasta. inttistore.fi »Katso tuoreimmat inttistore.fi alennukset tästä >>

Epävarmemmat alennuskoodit

0% toimivuus
alennuskoodi: KATSO ETU
Klikkaamalla kopioit koodin

Inttistore tarjoaa hiihtovarusteet suksista lumipukuihin tarjoushinnoin Etu käytettävissä 29.2.2016 saakka.

Toimiko tämä alennuskoodi?

Lisää alennuskoodi

Löysitkö Inttistore alennuskoodin, jota sivulla ei vielä ole?
Jaa tarjouskoodi myös muille:


Voisit myös pitää näistä

Jaa ja seuraa meitä