0 koodia

Jasmel alennuskoodi

Jasmel-verkkokauppa (jasmel.fi) myy erilaisia leluja ja virikkeitä eri-ikäisille lapsille. Pääpointti Jasmelin toiminta-ajatuksessa on tarjota opettavaisia ja hyödyllisiä leluja tärkeimpinä lapsen oppimiskausina ja kasvun aikana. Tarjolla on runsaasti erilaisia leluja, joista sekä tytöt että pojat varmasti löytävät suosikkinsa ja oppivat paljon uutta leikkiensä lomassa. Katso Jasmel alennuskoodi.

Verkkokaupan tuotteiden on tarkoitus auttaa lasta kehittämään erityisesti motoriikkaa ja koordinaatiokykyä. Lisäksi erilaiset opettavaiset lelut voivat stimuloida aivoja ja niiden toimintaa. Monipuolisen valikoiman ansiosta sopivia leluja löytyy lapsen jokaiseen kehitysasteeseen. Verkkokaupasta löytyvät mm. perinteiset nuket niin nukkekotileikkeihin kuin käsinuket muihin leikkeihin. Käsinukkeja on saatavilla ihanissa eläinhahmoissa.

Perinteisiä ovat myös iki-ihanat lorupussit, jotka viihdyttävät kaikkia perheen pienimpiä ja tarjoavat hauskoja riimejä yllätykseksi. Saatavilla ovat myös soittimet, palapelit ja muut pelit, jotka kehittävät kaikkia taitoja sosiaalisista taidoista luovuuteen ja ongelmanratkaisukykyyn.

Erilaiset liikuntaleikkeihin soveltuvat välineet ja motoriikkalaudat sopivat hyvin kaikenikäisille lapsille vaikeustasosta riippuen. Tarjolla on myös leluja laskemiseen, ihmisen anatomiaan ja luontoon liittyen, joten lapsen yleissivistys kasvaa leikkiessä ja lapsi oppii koko ajan uutta.

Tutustu kunnolla Jasmelin monipuoliseen valikoimaan ja saata lapsesi ikimuistoisten leikkien pariin. Katso alennustuotteet ja tee hyviä löytöjä. Kaikilla tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Muista tarkistaa Jasmel alennuskoodi. jasmel.fi »



Katso tuoreimmat jasmel.fi alennukset tästä >>

Lisää alennuskoodi

Löysitkö Jasmel alennuskoodin, jota sivulla ei vielä ole?
Jaa tarjouskoodi myös muille:


Voisit myös pitää näistä

Jaa ja seuraa meitä