0 koodia

JE-Nettiverstas alennuskoodi

JE-Nettiverstas on käsityökaluja ja kodin pieneen rakentamiseen tarvittavia välineitä myyvä verkkokauppa. Je-nettiverstas.fi tarjoaa kaiken, mitä kotonaan harrastava nikkari voi mahdollisesti puuhissaan tarvita. JE-Nettiverstas myy tuotteita alan luotettavilta ja tunnetuilta valmistajilta, kuten Bessey, Incra ja Flexcut. Katso JE-Nettiverstas alennuskoodi.

Verkkokaupan valikoimasta löydät erilaiset työkalut, kuten porakoneet, hiomakoneet, liimausjärjestelmät ja höylät, sekä jyrsimet. Valikoimasta löytyvät kätevästi myös erilaiset mittavälineet ja puutyökalut, kuten sahat, taltat ja raspit. Muihin tuotteisiin kuuluvat esim. liimat ja asennusvälineet. JE-Nettiverstas tarjoaa myös erikseen työkalut soitinrakentamista varten.

Kaikille yli 180 euron tilauksille on ilmainen toimitus. Tuotteet voi halutessaan noutaa myymälästä JE-Nettiverstas Rovaniemi, jolloin niistä ei makseta postikuluja. Tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Katso JE-Nettiverstas alennuskoodi, kun teet ostoksia. je-nettiverstas.fi »Katso tuoreimmat je-nettiverstas.fi alennukset tästä >>

Lisää alennuskoodi

Löysitkö JE-Nettiverstas alennuskoodin, jota sivulla ei vielä ole?
Jaa tarjouskoodi myös muille:


Voisit myös pitää näistä

Jaa ja seuraa meitä