0 koodia

Jimpula alennuskoodi

Jimpula on lastenvaatteisiin ja hoitotarvikkeisiin erikoistunut verkkokauppa. Jimpula.fi tarjoaa runsaasti tuotteita etenkin vauvoille ja aivan pienille lapsille. Joukosta löytyvät myös äitiysvaatteet odottaville äideille, sekä muita perus arkivaatteita myös aikuisille.

Jimpulan kattavasta valikoimasta löydät vauvanvaatteet koosta 50 kokoon 86. Tarjolla on bodyt, potkupuvut, housut, mekot, paidat, kaksiosaiset setit, sekä ulkovaatteet. Vaatteita löytyy sekä tytöille että pojille ja unisex-tyyppisinä. Lasten vaatteet alkavat koosta 92 ja niitä löytyy aina kokoon 128 saakka tuotteista hieman riippuen. Lasten vaatteet on jaoteltu erikseen tytöille ja pojille. Katso Jimpula alennuskoodi.

Vaatteiden lisäksi tarjolla on harsoja, vaunutarvikkeita, erilaisia hoitotarvikkeita, leluja, reppuja ja laukkuja, sekä ompelutarvikkeita. Vuodevaate- ja sisustusosastolta löydät suloiset lakanat vauvalle ja lastenhuoneeseen, sekä mm. lastioita lapsille.

Kun tilaat yli 50 eurolla, saat tuotteet ilman postikuluja. 14 vuorokauden palautus on asiakkaalle aina ilmainen. Katso Jimpula alennuskoodi. jimpula.fi »Katso tuoreimmat jimpula.fi alennukset tästä >>

Lisää alennuskoodi

Löysitkö Jimpula alennuskoodin, jota sivulla ei vielä ole?
Jaa tarjouskoodi myös muille:


Voisit myös pitää näistä

Jaa ja seuraa meitä