1 koodia

Kaleva Travel alennuskoodi

Kaleva Travel on Suomen suurimpia matkatoimistoja, jonka kautta voit varata matkapaketit, lennot ja hotellit lukuisiin kohteisiin ympäri maailman. Kalvetravel.fi-palvelusta voit varata mm. erilaiset teemamatkat, risteilyt ja yhdistelmämatkat omien toiveidesi mukaisesti. Katso Kaleva Travel alennuskoodi, kun suunnittelet unelmien lomamatkaa.

Kaleva Travelin matkapakettien joukosta löydät mm. golf-matkat, häämatkat, hiihtomatkat, sukellusmatkat, maailmanympärimatkat ja urheilumatkat. Lisäksi yhdistelmämatkoja on saatavilla sekä Euroopassa että Kaukomaissa. Kaleva Travelin suosituimpiin matkakohteisiin kuuluvat Berliini, Praha, Lontoo, Split, Curacao ja Mauritius.

Katso kaikki Kaleva Travelin huikeat lomatarjoukset ja löydä edulliset risteilyt, ranta- ja kaupunkilomat, sekä lennot ja hotellit eri kohteisiin. Muista myös Kaleva Travel alennuskoodi. kalevatravel.fi »Katso tuoreimmat kalevatravel.fi alennukset tästä >>

Voimassaolevat Kaleva Travel alennuskoodit

UUSI
alennuskoodi: KATSO TARJOUS
Klikkaamalla kopioit koodin

Kaleva Travel tarjoaa 3 vrk loman Prahassa hintaan 279€/hlö. Hintaan sisältyy edestakaiset lennot Helsingistä ja hotellimajoitus kahden hengen huoneessa Voimassa 31.1.2016 asti.

Toimiko tämä alennuskoodi?

Lisää alennuskoodi

Löysitkö Kaleva Travel alennuskoodin, jota sivulla ei vielä ole?
Jaa tarjouskoodi myös muille:


Voisit myös pitää näistä

Jaa ja seuraa meitä