0 koodia

Kamppailuvaruste alennuskoodi

Kamppailuvaruste on TJSS Kamppailuvaruste Oy:n oma verkkokauppa. Kamppailuvaruste.fi tarjoaa runsaasti erilaisia välineitä useisiin kamppailulajeihin, sekä kaikki tarvittavat varusteet onnistuneeseen harrastukseen. Tarjolla on myös paljon opetusmateriaalia. Katso Kamppailuvaruste alennuskoodi.

Verkkokaupan valikoimasta löytyvät treenivarusteet, kuten kimonot, fight shortsit, paidat ja trikoot, sekä hanskat ja jalkineet. Myös tarvittavat suojat ja vyöt löydät valikoimasta. Verkkokaupasta voi hankkia myös tarvittavat harjoitusvälineet, kuten kumiveitset, potkutyynyt, seinätyynyt ja vatsatyynyt.

Urheilijan hyväksi Kamppailuvaruste tarjoaa myös urheilujuomat ja lisäravinteet, sekä urheiluteipit ja tarvikkeet. Myös uudet tatamit ja nyrkkeilysäkit ovat saatavilla. Kamppailu DVD:t ja kirjat sisältävät erinomaista lisämateriaalia eri lajeista ja toimivat hyvänä opetusmateriaalina.

Katso myös Kamppailuvarusteen poistotuotteet ja tarjoukset, joista löytyy tuotteita edulliseen hintaan. Yli 200 euron tilaukset saa ilman toimituskuluja. Katso Kamppailuvaruste alennuskoodi. kamppailuvaruste.fi »Katso tuoreimmat kamppailuvaruste.fi alennukset tästä >>

Lisää alennuskoodi

Löysitkö Kamppailuvaruste alennuskoodin, jota sivulla ei vielä ole?
Jaa tarjouskoodi myös muille:


Voisit myös pitää näistä

Jaa ja seuraa meitä