0 koodia

Kaukopartio alennuskoodi

Kaukopartio (kaukopartio.fi) on eränkäyntiin ja aseisiin keskittynyt verkkokauppa. Valikoimasta löytyvät kaikki aseharrastukseen tarvittavat välineet, sekä metsästystarvikkeet. Verkkokauppa varustaa hyvin myös retkeilijät ja tarjoaa asianmukaiset vaatteet ja varusteet olosuhteisiin kuin olosuhteisiin. Katso Kaukopartio alennuskoodi.

Verkkokaupan valikoimasta löytyvät erilaiset aseet, kuten kiväärit, pistoolit ja haulikot. Lisäksi aseisiin voi tilata tarvittavat varaosat ja tarvikkeet, kuten lippaat. Leirintätarvikkeista löytyy kaikki tarvittava retkeilyyn, mm. teltat ja laavut, ruoantekovälineet, sekä makuupussit ja välineet tulentekoon.

Metsästystarvikkeissa ovat mm. loukut ja houkutuspillit, sekä välineet naamiointiin. Osta verkkokaupasta myös ensiapupakkaukset ja muut turvatuotteet, sekä asianmukaiset vaatteet, esim. sadetakit. Lisäksi tarjolla on erilaisia suojavarusteita, kuten kypärät, lasit ja kuulosuojaimet.

Kaikkiin yli 100 euron suuruisiin tilauksiin saa ilmaiset toimituskulut. Muista myös tarkistaa Kaukopartio alennuskoodi, kun teet ostoksia. kaukopartio.fi »Katso tuoreimmat kaukopartio.fi alennukset tästä >>

Lisää alennuskoodi

Löysitkö Kaukopartio alennuskoodin, jota sivulla ei vielä ole?
Jaa tarjouskoodi myös muille:


Voisit myös pitää näistä

Jaa ja seuraa meitä