0 koodia

Kidix alennuskoodi

Kidix on monipuolisesti lastenvaatteita myyvä verkkokauppa. Osoitteesta kidix.fi löytyy vaatteita sekä tytöille että pojille. Valikoima kattaa koot 68-174, joten vaatteita on niin ihan pienille lapsille kuin isommille kouluikäisille lapsillekin. Kidix tarjoaa vaatteet sekä arkeen että juhlaan. Katso Kidix alennuskoodi.

Kidixin valikoima on jaettu erikseen tyttöjen ja poikien vaatteisiin selaamisen helpottamiseksi. Valikoimasta löytyvät t-paidat, topit, mekot, bodyt, erilaiset kaksiosaiset setit, pyjamat ja takit. Asusteista löytyvät käsineet, vyöt ja lippikset. Vaatteissa esiintyvät lasten suosikkihahmot Hello Kitty ja Autot.

Verkkokaupassa on erikseen juhlavaatevalikoima, josta löytyy ihania mekkoja pikku prinsessoille ja suloisia kauluspaitoja ja siistejä housuja pienille herrasmiehille. Lasten pukeminen juhlaan ei ole koskaan ollut näin helppoa. Kenkävalikoimasta löytyy kenkiä arki- ja juhlakäyttöön.

Muut verkkokaupassa myytävät tuotteet pitävät sisällään mm. hellyttävät sisustustarrat, joilla koristaa helposti lastenhuonetta, sekä puhelimen suloiset suojakuoret. Verkkokaupassa on todella edulliset toimituskulut ja aina ilmainen 14 vuorokauden palautusoikeus. Katso Kidix alennuskoodi. kidix.fi »Katso tuoreimmat kidix.fi alennukset tästä >>

Lisää alennuskoodi

Löysitkö Kidix alennuskoodin, jota sivulla ei vielä ole?
Jaa tarjouskoodi myös muille:


Voisit myös pitää näistä

Jaa ja seuraa meitä