3 koodia

Kodin1 alennuskoodi

Kodin1 on kotimaisen tavarataloketjun oma verkkokauppa, joka myy kodin sisustustuotteita, huonekaluja, vapaa-ajantuotteita, elektroniikkaa ja viihdettä. Kodin1.fi -verkkokaupasta saat paljon sellaisia tuotteita, joita ei tavarataloissa ollenkaan myydä. Katso Kodin1 alennuskoodi ja sisusta kotisi uudelleen.

Verkkokaupasta voi ostaa kodin huonekalut, kuten sohvat, ruokapöydät ja sängyt ja muut tarpeelliset huonekalut joka kotiin. Sisustustarvikkeissa on mm. erilaisia valaisimia, tauluja, peilejä, kelloja ja piensisustamiseen sopivaa tavaraa. Kodin1 tarjoaa erilaiset matot kodin joka huoneeseen, sekä kodin tekstiilit, kuten verhot, pyyhkeet, pöytäliinat ja paljon muuta.

Saatavilla on paljon kodinhoitotavaraa, kuten silitysraudat, pölynimurit, henkarit ja erilaiset työkalut, sekä turvatuotteet. Sauna ja kylpyhuone-, sekä piha ja puutarha -osastoilta löytyy paljon aihepiirien tuotteita, joilla voi piristää kodin yleisilmettä ja lisätä viihtyvyyttä.

Kodin1 tarjoaa myös kodinkoneet, kuten jääkaapit, pakastimet, pesukoneet ja astianpesukoneet, sekä pienemmät tavarat eli mikrot, kahvinkeittimet ja muut vastaavat. Elektroniikka ja viihde-osastolta löytyy paljon tarpeellista kodin elektroniikkaa televisioista tietokoneisiin, sekä elokuvia, musiikkia ja pelejä. Myös kamerat ja kameratarvikkeet ovat myynnissä verkkokaupassa. Kodin1 tarjoaa runsaasti vapaa-ajantuotteita, kuten käsitöitä, urheilua ja kauneustuotteita.

Kodin1 kaikilla tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Jos noudat tuotteet myymälästä, saat ne ilman postikuluja. Katso Kodin1 alennuskoodi. kodin1.com »Katso tuoreimmat kodin1.com alennukset tästä >>

Voimassaolevat Kodin1 alennuskoodit

UUSI
alennuskoodi: K1JOULU20
Klikkaamalla kopioit koodin

Nyt saat Kodin1 alennuskoodilla 20€ alennusta yli 100€ ostoksesta Etu käytettävissä 24.12.2015 saakka.

Toimiko tämä alennuskoodi?

UUSI
alennuskoodi: K1JOULU10
Klikkaamalla kopioit koodin

Nyt saat Kodin1 alennuskoodilla 10€ alennusta yli 50€ ostoksesta K-Plussa-kortilla Etu käytettävissä 1.12.2015 asti.

Toimiko tämä alennuskoodi?

Epävarmemmat alennuskoodit

0% toimivuus
alennuskoodi: K120100ETU
Klikkaamalla kopioit koodin

Kodin1 alennuskoodilla saat nyt 20 euroa alennusta, kun tilaat verkkokaupasta vähintään 100 eurolla. Etu käytettävissä 11.12.2014 asti.

Toimiko tämä alennuskoodi?

Lisää alennuskoodi

Löysitkö Kodin1 alennuskoodin, jota sivulla ei vielä ole?
Jaa tarjouskoodi myös muille:


Jaa ja seuraa meitä