3 koodia

Kokkiman alennuskoodi

Kokkiman verkkokauppa (Kokkiman.com) on kotimainen keittiötarvikkeita ja keittövälineitä myyvä kauppa netissä. Verkkokaupan tuotteet on suunnattu kaiken ikäisille kokeille. Katso Kokkiman alennuskoodi.

Valikoimissa mm. Jamie Oliver, Heirol, Krups, MAgisso, Mortteli, Moulinex, Diamond ja Brabantia -merkkien tuotteita. Valikoimissa niin kokkitarvikkeet, astiat, pannut, aterimet, baaritarvikkeet, esiliinat kuin grillaustuotteetkin sekä paljon muuta.

Kokkiman-verkkokaupn toimitus on nopea. Tilaukset käsitellään viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä ja tuotteet toimitetaan kolmen arkipäivän kuluessa. Kaikilla Kokkiman-kaupan tuotteilla on 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus.

Maksutapoina käyvät verkkomaksut, luottokortti (myös Visa Electron, jos verkkomaksuominaisuus sekä postiennakko. Postikulut ovat 6,50 euroa per tilaus. Postiennakolla tilattaessa tilaukseen lisätään 5 euron postiennakkomaksu.

Kun tilaat tästä verkkokaupasta, kannattaa katsoa sivuiltamme Kokkiman alennuskuponki ja säästät mukavasti selvää rahaa. kokkiman.com »Katso tuoreimmat kokkiman.com alennukset tästä >>

Voimassaolevat Kokkiman alennuskoodit

66% toimivuus
alennuskoodi: KATSO TARJOUKSET
Klikkaamalla kopioit koodin

Katso tarjoukset osio sivustolla, josta löydät tarjoustuotteet ja muut Kokkiman-erikoistarjoukset.

Toimiko tämä alennuskoodi?

Epävarmemmat alennuskoodit

25% toimivuus
alennuskoodi: 9B12CKFN
Klikkaamalla kopioit koodin

Kokkiman alennus 10% kaikista tuotteista (myös jo alennetut). Alennus on voimassa 31.10.2012 asti.

Toimiko tämä alennuskoodi?

40% toimivuus
alennuskoodi: PN3SBEL8
Klikkaamalla kopioit koodin

Tämä Kokkiman-alennuskoodi oikeuttaa 10% alennukseen kaikista tuotteista, myös jo alennetuistakin. Kampanjakoodi on voimassa 10.6.2012 asti.

Toimiko tämä alennuskoodi?

Lisää alennuskoodi

Löysitkö Kokkiman alennuskoodin, jota sivulla ei vielä ole?
Jaa tarjouskoodi myös muille:


Voisit myös pitää näistä

Jaa ja seuraa meitä