1 koodia

Koruklubi alennuskoodi

Koruklubi on koruklubi.fi -sivustolla toimiva nettikauppa. Nettikaupan valikoimaan kuuluvat nimensä mukaisesti erilaiset trendikkäät korut. Tutustu yksilöllisiin, ihaniin tuotteisiin! Koruklubi alennuskoodi kannattaa myös hyödyntää sillä koodi oikeuttaa rahanarvoiseen tarjoukseen tai etuun.

Koruklubi -verkkokaupasta hankit erilaiset korut: naiselliset hopeakorut ja kristallikorut, näyttävät nahkakorut ja teräskorut sekä helmikorut ja puukorut. Katso Koruklubi alennus ja osta halvalla verkosta!

Korujen maksaminen käy seuraavilla maksutavoilla: lasku, verkkopankki, kortti ja osamaksu. Korujen toimitusaika on muutama postipäivä. Postituskulut ovat kiinteät 1,95 euroa - tilaa niin paljon kuin haluat! Käyttämättömien korujen palautus neljäntoista päivän kuluessa (lävistyskoruja ei voi palautta). koruklubi.fi »Katso tuoreimmat koruklubi.fi alennukset tästä >>

Voimassaolevat Koruklubi alennuskoodit

UUSI
alennuskoodi: KORUALE50
Klikkaamalla kopioit koodin

Koruklubi alennuskoodi poistaa tilauksen loppusummasta kymmenen euroa, kun loppusumma on väh. 50e. Koodi käytettävä vuoden 2012 loppuun mennessä.

Toimiko tämä alennuskoodi?

Lisää alennuskoodi

Löysitkö Koruklubi alennuskoodin, jota sivulla ei vielä ole?
Jaa tarjouskoodi myös muille:


Voisit myös pitää näistä

Jaa ja seuraa meitä