3 koodia

Korumaailma alennuskoodi

Korumaailma on korujen verkkokauppa. Osoitteesta korumaailma.fi löytyy suoranainen korujen taivas, sillä valikoimasta löytyy monipuolisesti koruja joka lähtöön. Koruja löytyy naisille, miehille ja lapsille. Saat niillä aikaan sekä upeasti viimeistellyt arkiasut että juhla-asut, jotka kääntävät katseita. Katso Korumaailma alennuskoodi.

Korumaailman valikoima on persoonallinen ja yksilöllinen ja joukosta löytyy jos jonkinlaista korua. Löydät kaulakorut, rannekorut, nilkkakorut, korvakorut ja riipukset, sekä sormukset. Tarjolla ovat myös suositut Fashion Links-keräilykorut ja teräksiset Koolkatana-korut. Sormuksista löydät tavalliset arkisormukset, sekä vihki- ja kihlasormukset.

Lävistyskoruvalikoima on Korumaailmassa myös erittäin laaja. Osta napa- ja kielikorut, huulikorut, kulmakorut, sekä erilaiset korvalävistysten korut ja venytyskorut. Lapsille tarjolla on suloisia sydän- ja eläinaiheisia riipuksia. Korujen lisäksi verkkokaupasta saa uudet upeat ja kestävät lompakot, jotka käyvät hyvin vaikka lahjaksi.

Muista katsoa Korumaailman alennustuotteet, koska niistä voit tehdä huimia löytöjä. Kaikilla tuotteilla on myös 14 vuorokauden palautusoikeus. Katso Korumaailma alennuskoodi, kun teet ostoksia. korumaailma.fi »Katso tuoreimmat korumaailma.fi alennukset tästä >>

Voimassaolevat Korumaailma alennuskoodit

UUSI
alennuskoodi: kevät2016
Klikkaamalla kopioit koodin

Korumaailma alennuskoodilla 10% alennusta Käytä koodi 6.4.2016 mennessä.

Toimiko tämä alennuskoodi?

UUSI
alennuskoodi: joululahja30
Klikkaamalla kopioit koodin

Korumaailma alennuskoodilla saat tuotteesta 30% alennuksen. Alennuskoodi on voimassa 14.12.2014 asti.

Toimiko tämä alennuskoodi?

UUSI
alennuskoodi: faija
Klikkaamalla kopioit koodin

Alennuskoodilla kaikki tuotteet Korumaailma-verkkokaupassa -20% Käytä koodi 9.11.2014 mennessä.

Toimiko tämä alennuskoodi?

Lisää alennuskoodi

Löysitkö Korumaailma alennuskoodin, jota sivulla ei vielä ole?
Jaa tarjouskoodi myös muille:


Voisit myös pitää näistä

Jaa ja seuraa meitä