0 koodia

Lastentavarat.fi alennuskoodi

Lastentavarat.fi myy kaikenlaista hyödyllistä ja kivaa lapsille ja heidän vanhemmilleen. Tuotteet on suunnattu pääasiassa pienille vauvoille ja ihan pienille lapsille. Valikoimassa on erilaisia hoitotarvikkeita, vauvanvaatteita ja leluja. Katso Lastentavarat.fi alennuskoodi.

Verkkokaupasta löytyy paljon vauvanvaatteita, kuten suloiset bodyt, paidat, housut ja sadeasut. Vaatteita löytyy niin tytöille kuin pojillekin. Nukkumista helpottaakseen verkkokauppa tarjoaa kapalot, unipussit, unilelut, huovat ja viltit, sekä sängyn yläpuolelle ripustettavat mobilet. Ruokailuvälineistä löytyvät pienen lapsen syömisen opetteluun alustat ja lautaset, nokkamukit ja tuttipullot, ruokailuvälineet ja ruokalaput. Hoitotarvikkeissa ovat esim. rintapumput, hoitokassit, lämpömittarit ja turvatuotteet.

Leluista löytyy paljon erilaisia leluja, kuten puulelut, purulelut, helistimet, kylpylelut ja pehmolelut. Kirjaosastolta löytyy katselu- ja kuvakirjoja, joita pieni lapsi voi selata itsekseen. Verkkokauppa tarjoaa myös joukon erilaisia kastelahjoja vastasyntyneelle, sekä äitiysvaatteita odottaville äideille.

Kaikilla verkkokaupan tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Muista myös katsoa Lastentavarat.fi alennuskoodi. lastentavarat.fi »Katso tuoreimmat lastentavarat.fi alennukset tästä >>

Lisää alennuskoodi

Löysitkö Lastentavarat.fi alennuskoodin, jota sivulla ei vielä ole?
Jaa tarjouskoodi myös muille:


Voisit myös pitää näistä

Jaa ja seuraa meitä