0 koodia

Leeloo alennuskoodi

Leeloo on sukkatuotteisiin erikoistunut verkkokauppa. Valikoimasta löytyy monipuolisesti erilaisia sukkahousuja ja stay-up sukkia, sekä mm. legginsejä. Leeloo.fi -verkkokaupan toiminta-ajatuksena on myydä trendikästä muotia jaloille. Tarjolla onkin toinen toistaan mielenkiintoisempia ja tyylikkäämpiä sukkatuotteita kaikille. Katso Leeloo alennuskoodi.

Verkkokaupan valikoimasta löytyvät upeat sukkahousut eri tilanteisin. Tarjolla on verkkosukkahousuja ja erilaisia kuviollisia sukkahousuja, jotka tuovat mukavaa säväystä pukeutumiseen. Stay up -sukista löytyy ihonvärisiä ja mustia eri tavoin koristeltuja sukkia, jotka kauniisti korostavat esimerkiksi sääriä.

Legginsi-valikoimasta löytyy runsaasti farkkutyyppisiä legginsejä ja ohuempia legginsejä, jotka soveltuvat erityisesti yksilölliseen ja räväkämpään pukeutumiseen. Leeloon monipuolisesta kokovalikoimasta löytyvät erikseen plus koot, joten tarjolla on erilaisia sukkahousuja ja legginsejä ihan kaikille. Verkkokaupasta löytyy myös esimerkiksi päkijätyynyjä ja muita kenkien oheistuotteita.

Sen lisäksi, että Leeloo tarjoaa upeat sukkatuotteet, on tarjolla todella näyttäviä korkokenkiä niin saapikas- kuin avokasmallisinakin. Korkoa ei näissä kengissä ole säästelty. Upeat värit ja erilaiset yksityiskohdat tekevät näistä kengistä täydelliset.

Kaikilla Leeloon tilauksilla on ilmainen toimitus. Tuotteilla on myös 14 vuorokauden palautusoikeus. Tarkista Leeloo alennuskoodi. leeloo.fi »Katso tuoreimmat leeloo.fi alennukset tästä >>

Lisää alennuskoodi

Löysitkö Leeloo alennuskoodin, jota sivulla ei vielä ole?
Jaa tarjouskoodi myös muille:


Voisit myös pitää näistä

Jaa ja seuraa meitä