3 koodia

Lightbat alennuskoodi

Lightbat-verkkokaupasta löydät adapterit, akut, virtalähteet ja paristot edullisesti. Verkkokaupan valikoimasta löytyy myös valaisimia ja radio-ohjattavia autoja. Yrityksen tavoitteena on tarjota laadukkaita tuotteita ilman välikäsiä, suoraan kuluttajalle. Katso Lightbat alennuskoodi. Verkkokaupassa voit maksaa Paytrailin, PayPalin, ja verkkopankin kautta. Myös postiennakolla ja Jousto Osamaksulla & laskulla on mahdollista maksaa.

Toimituskulut ovat Suomen sisälle toimitettaessa ilmaiset. Lightbat toimittaa tuotteet lähimpään Postin palvelupisteeseen. Tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautuskulut palautetaan asiakkaalle, mikäli tuote on ollut vioittunut. lightbat.com »Katso tuoreimmat lightbat.com alennukset tästä >>

Voimassaolevat Lightbat alennuskoodit

UUSI
alennuskoodi: ALE2015
Klikkaamalla kopioit koodin

Ole hyvä, nyt voit hyödyntää kaikista paristoista -10% alennuksen koodilla: ALE2015 Muistutamme, että toimitamme kaikki tilaukset veloituksetta! Näin sinä säästät vielä enemmän. LightBat Oy toivottaa kaikille oikein valovoimaista kesää! Etu käytettävissä 28.12.2015 saakka.

Toimiko tämä alennuskoodi?

UUSI
alennuskoodi: LAPSET2015
Klikkaamalla kopioit koodin

Ole hyvä, nyt voit hyödyntää lastentarvikkeista -10% alennuksen koodilla: LAPSET2015 Muistutamme, että toimitamme kaikki tilaukset veloituksetta! Näin sinä säästät vielä enemmän. LightBat Oy toivottaa kaikille oikein valovoimaista kesää! Voimassa 28.12.2015 saakka.

Toimiko tämä alennuskoodi?

UUSI
alennuskoodi: moottorikorvat2015
Klikkaamalla kopioit koodin

Kaikki kuulokojeiden käyttäjät saavat huikeaan hintaan erittäin laadukkaat Ansmann-kuulokojeparistot. Alennuskoodilla "moottorikorvat2015" asiakkaamme saavat tavallisen 6 pariston kiekon ovh; 4,99€ sijasta hintaan 3,89€ Eli 1,10€ alennus per kiekko. Jos asiakas ostaa 10 kiekkoa kerralla ( yksi pakkaus ) niin säästöä kertyy jo 11€! Kaikki toimitukset tapahtuu veloituksetta. Meillä asiakkaat maksavat vain tuotteista. Ansmann on valmistanut kuulokojeparistot erittäin laadukkaiksi ja tasalaatuisiksi. Paristot ovat ensiluokkaisia ja olemme saaneet paljon suosituksia ja positiivisia palautteita mm: Turun kuuloyhdistykseltä, sekä yskittäisiltä kuluttajilta. Suurin referenssi meillä on tällä hetkellä Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri. Etu käytettävissä 28.12.2015 asti.

Toimiko tämä alennuskoodi?

Lisää alennuskoodi

Löysitkö Lightbat alennuskoodin, jota sivulla ei vielä ole?
Jaa tarjouskoodi myös muille:


Voisit myös pitää näistä

Jaa ja seuraa meitä