0 koodia

Boutique Lillis alennuskoodi

Boutique Lillis on lastenvaatteita myyvä verkkokauppa. Lillis.fi myy vaatteita niin ulko- kuin sisäkäyttöönkin ja jokaiseen vuodenaikaan. Kokovalikoimasta löytyy vaatteita koosta 50 kokoon 176 asti, joten voit helposti ostaa vaikka kaikki lastenvaatteet samasta paikasta. Vaatteita löytyy monipuolisesti sekä pojille että tytöille. Tarkista Boutique Lillis alennuskoodi.

Lillis myy tunnettujen lastenvaatemerkkien ja suosittujen tuotemerkkien vaatteita. Joukosta löytyvät mm. Celavi, Reima, Gant, Marc O'Polo, Racoon, Minymo ja Kenzo. Ihan pienille vauvoille tarjoilla on suloisia ja hempeitä bodyja ja potkupukuja, sekä mekkoja, housuja ja paitoja. Vaatteet on jaoteltu selkeästi tyttöjen ja poikien osastoihin, mutta joukossa on uniex-tuotteitakin.

Isommille lapsille löytyy myös paidat, housut, mekot, sortsit ja alusasut, sekä uima-asut. Tarjolla on hauskoja kuoseja ja raikkaita värejä, joissa lapset varmasti viihtyvät. Tuotteet on jaettu helposti kolmeen eri ikäryhmään, joten omalle lapselle sopivien löytäminen on nopeaa. Vaatteiden lisäksi tarjolla on myös kenkiä ja tossuja eri-ikäisille. Kengät ovat luonnonmukaisia ja kestäviä. Ulkovaatteet on jaettu vuodenajan mukaan ja talvi-asusteille on oma osio, joten pipot, kaulahuivit ja hanskat löytyvät kaikki sieltä.

Jos tilaat yli 300 eurolla, saat paketin ilman toimituskulja suoraan kotiin. Tuotteilla on aina 14 vuorokauden palautusoikeus. Muista myös Boutique Lillis alennuskoodi. lillis.fi »Katso tuoreimmat lillis.fi alennukset tästä >>

Lisää alennuskoodi

Löysitkö Boutique Lillis alennuskoodin, jota sivulla ei vielä ole?
Jaa tarjouskoodi myös muille:


Voisit myös pitää näistä

Jaa ja seuraa meitä