2 koodia

Marimekko alennuskoodi

Marimekko-verkkokauppa (marimekko.f) myy suomalaisen desgin-brändin Marimekon omia tuotteita. Marimekko on ihastuttanut Suomessa ja ulkomailla jo pitkään, eikä loppua näy. Marimekon tuotteet on nyt helppo tilata kotiin suoraan verkkokaupasta, eikä tällöin ole mitään vaaraa jäädä paitsi uutuuksista, joita mallistoissa on jatkuvasti. Muista katsoa Marimekko alennuskoodi.

Verkkokaupan valikoimasta löydät jokaisen uuden malliston suosituimma kuosit ihanissa kankaissa. Lisäksi kangasvalikoimassa pysyvät kestosuosikit, kuten unikko. Kankaista loihdit mm. upeat verhot ja pöytäliinat. Laajassa sisustustuotevalikoimassa ovat kaikki kodin sisustustekstiilit eri huoneisiin, pussilakat, tyynyliinat, pyyhkeet ja paljon pientavaraa, kuten posliiniesineitä.

Vaatevalikoimasta löytyy paljon naistenvaatteita, kuten mekkoja, paitoja, housuja ja takkeja, sekä vaatteita myös miehille ja lapsille. Kaikissa toistuvat Marimekon rakastetut kuosit. Laajasta laukku- ja asustevalikoimasta löytyy kestävimmät ja tyylikkäimmät olkalaukut, käsilaukut, huivit, hatut ja sateenvarjot, sekä paljon muuta kivaa.

Marimekon tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Katso Marimekon verkkokaupan alennustuotteet ja tee edullisiä löytöjä. Tarkista myös Marimekko alennuskoodi. marimekko.fi »Katso tuoreimmat marimekko.fi alennukset tästä >>

Voimassaolevat Marimekko alennuskoodit

UUSI
alennuskoodi: sisustus10
Klikkaamalla kopioit koodin

Marimekko alennuskoodilla 10€ alennusta yli 50€ ostoksista Käytä koodi 21.2.2016 mennessä.

Toimiko tämä alennuskoodi?

UUSI
alennuskoodi: ALE20
Klikkaamalla kopioit koodin

Marimekko alennuskoodilla 20% lisäalennusta jo alennetuista hinnoista Koodia voi käyttää 17.1.2016 asti.

Toimiko tämä alennuskoodi?

Lisää alennuskoodi

Löysitkö Marimekko alennuskoodin, jota sivulla ei vielä ole?
Jaa tarjouskoodi myös muille:


Voisit myös pitää näistä

Jaa ja seuraa meitä