1 koodia

Matkavekka alennuskoodi

Matkavekka on kotimainen matkatoimisto, joka järjestää erilaisia kiertomatkoja, viikonloppulomia ja ryhmämatkoja niin kotimaassa, Euroopassa kuin muuallakin maailmassa. Matkavekka.fi tarjoaa edulliset kaupunkilomat, risteilyt, kaukomatkat, sekä perhe- ja kylpylälomat. Katso Matkavekka alennuskoodi, kun varaat lomamatkaa.

Kaupunkilomia järjestetään mm. kohteisiin Berliini, Tallinna, Tukholma, Wien ja Praha. Matkat voivat olla teemamatkoja mm. urheilukisojen vuoksi tai esimerkiksi kiertomatkoja kauniissa kauungeissa ja niiden tärkeimmissä nähtävyyksissä. Risteilyt ovat mm. miniristeilyjä, sekä risteilyjä Tallinnaan ja Tukholmaan. Katso myös Matkavekan upeat Karibian risteilyt. Kylpylälomat suuntautuvat esim. Pärnuun ja Tallinnaan ja perhelomakohteissa ovat Leoland, Kolmården ja Floridan Orlando.

Katso Matkavekan huipputarjoukset ja lähde unelmalomalle minne vain. Katso myös Matkavekka alennuskoodi, niin saat elämykselliset ja halvat lomat. matkavekka.fi »Katso tuoreimmat matkavekka.fi alennukset tästä >>

Voimassaolevat Matkavekka alennuskoodit

UUSI
alennuskoodi: TDHELMI
Klikkaamalla kopioit koodin

20e/alennus per aikuinen helmikuun ajan tehtyihin uusiin varauksiin. Koskee rantalomia. Etu käytettävissä 1.3.2020 asti.

Toimiko tämä alennuskoodi?

Lisää alennuskoodi

Löysitkö Matkavekka alennuskoodin, jota sivulla ei vielä ole?
Jaa tarjouskoodi myös muille:


Voisit myös pitää näistä

Jaa ja seuraa meitä