0 koodia

OnniBus alennuskoodi

OnniBus on suomalainen kaukoliikenneyhtiö, joka liikennöi todella edulliseen hintaan 11 eri reitillä ympäri Suomen. Onnibus.com tarjoaa edulliset matkaliput jokaiselle reitille ja aikatauluista voit valita itsellesi sopivimman matkustusajankohdan. Muista katsoa OnniBus alennuskoodi.

OnniBus on ollut toiminnassa vasta muutaman vuoden, mutta se on todella suosittu, koska bussilipun voi parhaimmillaan ostaa jopa 1 eurolla. Suureen osaan kohteista pääsee kätevästi alle 10 euron hintaan. OnniBus-pysäkkejä löytyy useampi suurimmista kaupungeista, kuten Helsinki, Espoo, Turku ja Tampere. Lisäksi pysäkkejä löytyy ainakin yksi todella monesta kaupungista ympäri Suomen. Suosittuja reittejä ovat mm. Turku-Helsinki, Helsinki-Oulu ja Helsinki-Tampere. Reittien varrella on tasaisesti pysäkkejä pienemmissä paikoissa mahdollisuuksien mukaan.

OnniBus liikennöi useaan kertaan päivässä, varsinkin arkisin. Hinta-laatusuhteeltaan OnniBus-matkat ovat parasta mahdollista laatua. Tutustu eri matkavaihtoehtoihin ja katso lisäksi OnniBus alennuskoodi, kun ostat lippuja verkkokaupasta. onnibus.com »Katso tuoreimmat onnibus.com alennukset tästä >>

Lisää alennuskoodi

Löysitkö OnniBus alennuskoodin, jota sivulla ei vielä ole?
Jaa tarjouskoodi myös muille:


Voisit myös pitää näistä

Jaa ja seuraa meitä