0 koodia

TEMA alennuskoodi

TEMA-matkat on Finnmatkojen kiertomatkojen järjestämä. Temamatkat.fi tarjoaa lukuisia elämyksellisiä valmismatkoja ympäri maailman. Matkoilla on aina mukana suomenkielinen opas. TEMA-matkoja löytyy maanosista Eurooppa, Afrikka, Aasia, Pohjois-Amerikka, Australia ja Oseania. Katso TEMA alennuskoodi.

TEMA-matkat on ensisijaisesti jaettu matkatyypin mukaan. Kiertomatkat ovat loistava tapa nähdä maailmaa vähän enemmän ja ne vievät matkailijan esim. Japaniin, Keniaan, Myanmariin, Bhutaniin, Etelä-Afrikkaan ja Mauritiukselle. Vaellusmatkat sopivat luontohenkisille matkailijoille. Valitse mm. vaellus Kroatiassa, Sisiliassa tai Rodoksella. Pyöräilemään voi lähte esim. Thaimaahan, Toscanaan tai Venetsiaan. Safarit ovat TEMA-matkojen suosituinta antia. Lähde mm. Tansaniaan, Sansibariin tai Zimbabween kokemaan upea ja villi luonto.

TEMA-matkojen ruoka&viini-matkat vievät matkailijan mm. Mauritiukselle, Piemonteen ja Toscanaan. Kaupunkimatkat puolestaan tutustuttavat matkailijat esim. Krakovaan, Istanbuliin, Berliiniin ja Islantiin. Myös upeat risteilyt mm. Kroatiassa ja Pariisissa voit varata TEMA-matkojen kautta.

Tutustu TEMA-matkojen sesongittain vaihtuviin tarjouksiin ja lähde edullisesti unelmiesi lomalle. Muista myös katsoa TEMA alennuskoodi. temamatkat.fi »Katso tuoreimmat temamatkat.fi alennukset tästä >>

Lisää alennuskoodi

Löysitkö TEMA alennuskoodin, jota sivulla ei vielä ole?
Jaa tarjouskoodi myös muille:


Voisit myös pitää näistä

Jaa ja seuraa meitä